home

 

Voor een klein plaatsje als Ermelo wordt er nog best weleens wat georganiseerd.
Zoals bijvoorbeeld Ermelo Live, wat elk half jaar weer een feest is. Alle inwoners van Ermelo staan in de kroeg te genieten van goede muziek en een lekker drankje.

Begin dit jaar werd er een CelebrityParty georganiseerd door 'De Schout van Ermel'. Inititief van Annemiek. Het bleek een groot succes! Het was weer eens een ander feestje...

De naam zegt het al; CelebrityParty. De bedoeling was dan ook dat de 'genodigden' als een 'Celebrity' zouden komen of in Black Tie.
De voorpret alleen al was leuk! Overal in Ermelo hadden mensen het erover als welke Celebrity ze nou moesten gaan. Elvis, Sugar Lee Hooper of toch in Galakleding. Volgens mij heeft de feestwinkel in Putten die kostuums en galakleding verhuurt het nog nooit zo druk gehad!

Ik heb zelf ook met Annemarie zitten brainstormen als welke Celebrity wij zouden gaan. Op wie kan ik lijken? Cindy Crawford en Catherine Zeta Jones schoven we meteen van tafel! We zaten te denken aan Christina Aguilera, Katja Schuurman of 'The Nanny'. Maar wat moeten we dan aan?

Zaterdagavond zou het feest om 9 uur beginnen. Overdag dus shoppen in Amsterdam! Om een uurtje of half 1 stapten we in de auto opweg naar Amsterdam om daar de kledingzaken leeg te kopen. Het was gezellig en in de stad besloten we om in galakleding naar het feest te gaan. We vonden alletwee een galajurk en waren helemaal in ons sas!

Inmiddels was het al 6 uur en moesten we nog naar huis. Het sneeuwde en het was koud die dag. Op de terugweg hadden we pas in de gaten hoe slecht het weer eigenlijk was. Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw! Het was verschrikkelijk! Weinig zicht en het verkeer op de snelweg ging niet harder als 50 km per uur!

Zouden we het nog op tijd redden? Het werd 7 uur, 8 uur en nog steeds waren we niet thuis. Wat een ramp! Zaten we daar in de auto met onze nieuwe kleren en misschien zouden we het feest nog missen ook! Edwin belde al ongerust waar we bleven..

Eindelijk, om half 9 waren we weer in Ermelo. Ach, een half uurtje om te douchen, opmaken en aankleden moet lukken! En dat lukte ook... Het feest kon beginnen!

De ontvangst was in 'Discotheek De Molen'. Daar kregen we champagne en konden we onze jassen kwijt. Heel chique werd iedereen vanuit daar met een limousine opgehaald om vervolgens bij 'De Schout van Ermel' afgezet te worden (50 meter verderop!!)

Bij 'De Schout' aangekomen werden we als echte sterren verwelkomt.
De crew van V8 stond klaar met een camera en de presentator nam bij iedereen een kort interview af. Een verslag van het feest zou een paar weken later uitgezonden worden op V8 in het programma 'PartyCrash'.

Het was ontzettend leuk om iedereen zo opgedoft te zien! Iedereen had zijn best gedaan om er goed uit te zien. Veel glitters, sieraden, galajurken en smokings.
Martijn Scholtz had zich vermomd als Balkenende, Okke als Jack Spijkerman (niet zo verwonderlijk want Okke lijkt sprekend op 'm!) verder ben ik DJ Monty, The Beatles
en veel andere bekenden tegen gekomen.

De sfeer was echt goed en iedereen heeft zich prima vermaakt. Het was een van de betere feestjes en 'weer eens wat anders!' Er werden hapjes geserveerd (Annemarie en ik zijn de schalen met hapjes gevolgd want door de lange reis vanuit Amsterdam was er weinig tijd meer om een behoorlijk maal naar binnen te werken) ; )
Een aantal weken later was de AfterParty waar de uitzending van 'PartyCrash' op
groot scherm getoont werd. Dat was nog even nagenieten!

Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!

   
   
 
  De Limo
 
  De Schout van Ermel
 
  In de Limo
 
  Ferdinand, Martijn en Okke
 
   
 
  Annemarie en ik
 
   
   
   
   
   
 
home photogalley vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief