home  
     

Deze pagina heb ik opgezet voor mijn familie. Ik heb aan alle familieleden gevraagd om een kort stukje over zichzelf te schrijven en daarbij een foto in te sturen. Het resultaat is verrassend. Hoewel ik veel foto's ontvangen heb zijn er maar weinig die een stukje over zichzelf geschreven hebben. Zie hieronder de familie Scholten...
Enne... Scholten is een bekende naam!

 
     
 
Opa en Oma, op de brommer! Voor de hele familie een bekend gezicht.
 
Kijk eens wat een knap stel!
Helaas is mijn opa in 1996 overleden maar vergeten doen we hem niet!
 

 
   
 

v.l.n.r.: Mijn vader Henk, tante Charlotte, tante Greetje en Ome Jan!
 

En dan natuurlijk te beginnen in mijn eigen nest.
Mijn vader en moeder, oftewel Henk & Jenny Scholten.

     
Dit is mijn moeder.
 
Dit is mijn vader.
 

Mijn tante Charlotte waar ik best een beetje trots op ben! Creatief zijn is haar passie en ook de mijne! Zou ik het dan toch van Charlotte hebben? Kijk maar eens: Expositie in Nijmegen
 
 

Hallo, ik ben Charlotte, een van de 6 tantes aan de wieg van Mariette in 1978. We delen een achternaam. Zij is de dochter van mijn broer Henk, na wie ik in de teil mocht op zaterdagavond, in de legendarische Villa Maria. En die mij bij Hoogteiling trakteerde op patat voor een kwartje...niet te vaak, want hij spaarde altijd.
Toen Mariette geboren was, noemde Henk haar “De Neus”. Ze was inderdaad een baby met een uitgesproken eigen gezicht. Haar broer was twee en behoorlijk aangedaan door haar komst. Hij moet een gevoel hebben gehad dat op die dag zijn leven veranderde.
Ik woonde toen al niet meer in Ermelo. Ik woonde in Arnhem en was in Wolfheze leerling psychiatrische verpleegkunde. Gekleed in een paarse jurk, boven een zwarte panty met daarover geitewollen sokken in houten klompen. Zoiets. Op mijn verjaardag in 1982 kwam Mariette met haar ouders en broer op bezoek in Tiel, waar ik toen woonde.
Zij maakte met viltstift een prachtig gedetailleerde tekening voor mij, die ik ophing aan een prikbord in de keuken. Weken later zocht Arjan mij op, op dat adres om samen met mij een stuk te schrijven. We zaten bij elkaar in de klas op de Sociale Academie in Culemborg. Hij had boterhammen meegebracht, een stuk of acht geloof ik, maar at ook nog wat gebakken eieren en verder alles wat los in de koelkast stond. Hij dronk een liter melk. Ondertussen keek hij voortdurend naar de tekening. 'Te gekke tekening' was zijn conclusie. 'kinderen zijn geniaal'. Zo dacht ik er ook over. Inmiddels heb ik Mariette een oom, neef en nicht gegeven. Oom Arjan en ik vinden het nog steeds geniaal wat Mariette maakt. Zo waren we laaiend enthousiast over haar eindexamenexpositie. Een nicht met een eigen gezicht!

 
En ome Arjan. Tja dat is een geval apart : ) Schrijver, muzikant en weet op alle verjaardagen (waar ik soms een onbenullig gesprek met hem heb) altijd de stemming erin te brengen met zijn muziek. En wat betreft die gesprekken: Het bewijs
 

Hola, Ik ben Mariëtte’s oom.
Charlotte is haar tante en ik ben getrouwd met Charlotte. Ik ben geboren op een verre ster. Hier op aarde heet ik Arjan en eigenlijk ken ik Mariëtte helemaal niet. Ik zie haar wel eens op feestjes wanneer er iemand zijn geboortedag viert. Er is dan ook vaak een broer bij.
De enkele gesprekken die ik met haar heb gehad raakten kant noch wal.
Des te verassender is het om hier en daar samenhang te zien in het doen en laten van deze vrouw die ik ken als ‘het nichtje’. Alles wat ik nu van het nichtje weet is dat ze
leuke dingen maakt. Dat heb ik zelf gezien.

Goede reis zeg,
XLP^45 (Oom Arjan)

 

 
(Foto Victor wordt hoop ik nog geplaatst)   Heey Victor! Ik heb een plekje voor je gereserveerd op de site dus stuur ff een foto en vertel wat over jezelf!     En Amber, jammer dat je niets geschreven hebt! Gelukkig kon ik nog ergens een foto vinden dus je staat lekker wel op de site!
 

   
Jan & Greetje, mijn oom en tante
 
v.l.n.r. Sterre, Peer en Bregje
 
Nichtje, Sarah
         

Trotse moeder van twee prachtige kinderen is mijn nicht Dagmar. ( Dochter van Jan en Wil) Na mijn verzoek om foto's op te sturen werd ik overspoeld met foto's van haar kinderen! : )
             
  Dagmar, zoals ik al zei een trotse moeder! Neem eens een kijkje op haar eigen site waar ze vanalles vertelt over haar gezin!     Een typische foto van: 'Sterk spul he? Die fishermann's friend'.
Dit is Dimitri, getrouwd met Dagmar, dus mijn achter-aangetrouwde-man-van-dagmar-oom??
             
  Dochter Janneke     Zoon Koen
             

Trotse moeder van dochter Emma is mijn nicht Nathasja...(Dochter van Jan en Wil)
Ook zij heeft een eigen website waar je meer kan lezen!
             
  Nathasja en Alex Spek.     Dochter Emma
             

DEZE PAGINA WORDT NOG AANGEVULD!