home  
 
 

Tijd weer voor wat nieuws... Soms heb je van die dagen dat de inspiratie ver te zoeken is. En weet je, zo'n dag heb ik vandaag,
of eigenlijk al de laatste paar weken! ;-) Gelukkig laat mijn creativiteit me op mijn werk niet in de steek, maar om jetsonline.nl weer eens op te leuken met wat nieuws; dat moet echt uit mijn tenen komen!
De laatste tijd heb ik uiteraard wel wat foto's genomen zo hier en daar. Het grootste deel van de foto's van oud & nieuw waren mislukt... mijn accu van mijn fototoestel was leeg toen we met z'n allen naar snowworld gingen... ook een beetje pech dus! Maar al met al zijn de foto's die uiteindelijk op mijn 'rolletje' stonden best leuk... Kijk maar mee!

 
 
Rolf begon het nieuwe jaar goed toen hij door Rene getrakteerd werd op een champagne-douche!   Rene had de grootste lol, net als de rest trouwens! Nou Rolf, beter kan je een nieuw jaar niet beginnen! Toch?
     
 
We maken altijd foto's van alle beletteringen die ons bedrijf heeft verzorgd... zo hier, de VW Transporter van Kars & Toes.   Wietske heeft een nieuwe auto, een hele stoere Golf TDI. Toch nog even een fotootje gemaakt van haar eerste autootje!
     
 
Voordat mijn accu het volledig had opgegeven kon ik nog wat foto's schieten in Snowworld. Okke, je staat er mooi op jongen! Vooral die muts... erg flateus.   En dan Edwin en.. tja wie is die andere knappe vent? Skileraar ofzo? Onee! Het is mijn broer! Zit in de familie.. (die looks)
     
 
Deze foto heb ik gemaakt zodat ik een tekening kon maken voor de belettering van een gevel in Barneveld.   En dit is het resultaat..De foto is niet erg duidelijk, da's jammer!
     
 
Ik ben helemaal blij met ons nieuwe bankstel! Toch geweldig mooi of niet dan?   Belettering voor installatiebureau De Paauw...
     
 
Elke jaar verzorgen wij de belettering voor Pico Rallyteam. Ook dit jaar ziet de auto er weer 'snel' uit!   Beetje jammer dat deze slaperd mijn bank ontsierd! haha. Nee hoor lieverd, je bent een lekker ding! Vooral dat ijsstokje staat je goed!
     
 
home photogallery vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief