home
Op deze pagina kan je foto's vinden van vakantie's, weekendjes weg, feestjes en nog veel meer. Kijk lekker rond. De meest recente foto's staan bovenaan. Heb jij nog leuke foto's die ik hier zou kunnen plaatsen, mail me dan ff! Veel plezier!
 
Ja! Edith gaat trouwen! Uiteraard maken wij gebruik van de gelegenheid om een leuk feestje te organiseren voor haar om het vrijgezellenleven gedag te zeggen. We hebben een tour gemaakt over de Amsterdamse wallen en ontzettend veel lol gehad.
 
       
Edith-Partyanimal!   Op de wallen met de stadssoldaat   Edith had weer eens teveel gedronken..   Groepsfotootje...   Oh! Een dubbele, moet ik nog ff een andere foto zoeken...

 

Wat we elk jaar weer doen is een weekendje weg met de meiden. De mannen blijven lekker thuis en wij gaan de beest uithangen.
Dit zijn de foto's van ons weekend in Valkenburg. Lekker gourmetten (traditie) stappen en gek doen! Heel gezellig weekend..
 
      Wordt aangevuld...    
Lekker gegourmet.   Pannenkoeken eten!   v.l.n.r.: Mirjam, Edith, Anne, Wendy, Annemarie en ik        

 

Laigueglia is toch wel een van de plaatsen waar je een goede vakantie door kan brengen! Rene en ik dachten ff lekker te relaxen totdat Janwillem en Ferdinand bij ons onder het zeil kwamen slapen! :) Het was een super leuke vakantie. (tja, met 3 mannen op stap, wat wil je nog meer?)
 
       
Egel als avondmaal   Ferdinand, Janwillem, Rene en ik   Ferdinand, Vito, Janwillem en Rene   Rene en ik   Bij Dirk in de kroeg

 
BINNENKORT MEER!
 
                 
 

 
BINNENKORT MEER!
 
                 
 

 

< VORIGE PAGINA     VOLGENDE PAGINA >
 
home photogalley vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief