home
Op deze pagina kan je foto's vinden van vakantie's, weekendjes weg, feestjes en nog veel meer. Kijk lekker rond. De meest recente foto's staan bovenaan. Heb jij nog leuke foto's die ik hier zou kunnen plaatsen, mail me dan ff! Veel plezier!
 
Tja, alweer een jaartje ouder. Ik had wat mensen uitgenodigd om dit met mij te vieren. Het was een relaxte en gezellige avond.
 
                 
 

 

De Love Parade in Berlijn. Mooi feest met veel blije en mooie mensen. We zijn met Chris, Nicole, Gerrit, Iris,.. een weekend in Berlijn geweest. Was erg gezellig en leuk om meegemaakt te hebben. In Berlijn weten ze wel hoe ze een goed feest moeten maken!
 
                 
 

 

Steeds weer is dit toch wel het beste weekend van het jaar! Annemarie en ik hebben 2 dagen lang lol. Lekker relaxen in de Foxtrot tent, fruitbakje eten en een blowtje roken. Geweldig. Dit festival vind ik een topper!
 
                 
 

 

Dit jaar een weekendje naar een ander land... Ameland! Weer met de meiden op stap! Uiteraard wordt er dit jaar ook weer gegourmet! We hadden een fantastisch huisje gehuurd. Als je 'smorgens wakker werd kon je meteen naar buiten kijken! Wel door de gaten in de muren dan!
 
                 
 

 
BINNENKORT MEER!
 
                 
 

 

< VORIGE PAGINA      
 
home photogalley vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief