home  
 
 

Have Fun!

What the heck, het is jouw site! Heb er plezier van. Waarom zou je met je handen in je haar zitten of knarsentanden? Een website is leuk! Zo lang je de vrijheid hebt om hier te doen wat je wil doen, maak er dan gebruik van!

Waar moet ik beginnen?
Sommige mensen vragen hoe ik deze site heb gebouwd en dat ze het zelf ook leuk zouden vinden om een site te bouwen. Dat is een goed begin! Als je het leuk vind om een site te maken, ga er dan voor!

Ik heb een grafische opleiding gevolgd en daar zei een leraar altijd: " Afkijken is een vak". Dat is ook zo! Ik heb zelf ook overal op het web gesnuffeld en gekeken hoe anderen hun site hebben gebouwd. Jatten is iets anders, veel sites zijn gemaakt van gejat materiaal maar daar doe ik niet aan mee. Ik haal mijn plezier uit mijn site maar ook zeker aan het bouwen daarvan!
Ik heb natuurlijk wel de luxe dat ik in het bezit ben van verschillende grafische programma's zoals Photoshop & Illustrator en daar ook ervaring mee heb. Maar wees gerust; er is genoeg te downloaden!

Kijk om te beginnen eens op www.websitemaken.be daar staat al heel wat bruikbare informatie. Misschien is het handig om wat HTML kennis op te doen, kijk daarvoor op: www......nl

Verder kan ik je eigenlijk niet helpen want ik kom zelf net om de hoek kijken wat webdesign betreft. Maar 1 ding weet ik zeker; Het is leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


     
         
 
home photogallery vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief